lauantai 2. marraskuuta 2013

Huokaisu helpotuksesta

Pahoittelen, että viime viikot ovat olleet blogini kannalta täysin hiljaisia. Aikaisemmin kuvailemani Royal Armouries-projekti ja kaikki pienet matkat ympäri Englantia ja Skotlantia ovat kuluttaneet vapaa-aikani täysin. Nyt olen kuitenkin saanut ensimmäisen opintoihini liittyvän projektin päätökseen - vain raportti puuttuu. Voin siis huokaista helpotuksesta. Ajattelin nyt vähän jakaa työni tuloksia. Huomenna voisin varata aikaa muiden kuulumisten kertomiselle.

 Muutamia sivuja luonnoskirjasta:

1. maailmansodan aikaista muotia


1. maailmansodan jälkeistä muotia
Unikko-luonnoksia, ennen kuin tajusin Marimekko-yhteyden.





 
Mallisto, jonka suunnittelin Royal Armouries museolle.








Suunnittelin printit, jotka esittelin sisustustyynyissä.

I Want You to Remember- ja Airplanes-kuosit

Suunnittelemastani mallistosta toteutin yhden asun. Kun sainn asun valmiiksi, pyysin yhtä Photography Societyn (johon myös itse kuulun) kaveria kuvaamaan asun itseni päällä. Mekko siis tosiaan on tehty halvimmasta lakanakankaasta ja on kokoa 44 eli todella epäistuva minun päälleni - mutta en kiireessä ehtinyt muutakaan mallia hankkia, joten eivätköhän nämä kuvat aja asiansa. Nuppineuloilla ylimääräinen kangas piiloon selän taakse ja vyö päälle niin hyvä tulee! (Kaikista kiireistä huolimatta ehdin kyllä käydä kampaajalla! Hupsista)








Ja nyt täytyykin juosta naapurin poikien kanssa elokuviin. Captain Phillips Tom Hanksineen odottaa. Huomenna lisää kuulumisia yliopistotehtävien ulkopuolelta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti